Den danske ungdomskultur kan være meget udfordrende.

Vi taler om alkohol og sex. Ting som forældre burde være bekymrede over, men som de fleste indfødte danskere nærmest ignorerer.

Hvis man tilhører marginalgrupperne i vores samfund, som ikke er tynget af den kulturelle arv, indfødte danskere bærer som en byrde, må man samtidig tåle kritik af ens handlemønster og ens børn bliver isoleret fra de sociale sammenhænge deres kammerater nyder. Sluttelig er der massiv kritik fra en række af Folketingets medlemmer, hvor at man bliver beskyldt for mangel på vilje til integration.

Prøver man at sende ens børn ud af landet til et sted, hvor at de kan koncentrere sig om religion og høre den Gud, som man har valgt at tro på, så er man nærmest kriminel.

Det er pest eller kolera. Vil man møde den fordømmende kritik eller vil man lade ens børn falde til den udsvævende levevis, som danske unge bifalder og som har dømt Danmark til undergang jvf. kristne teologiske kredse?

Nu er der kommet til et svar på Jeres bønner. I kan sende Jeres børn på efterskoler. Der er faktisk efterskoler, hvor at troen på Gud er omdrejningspunktet. Det er måske ikke Jeres Gud, men kan vi ikke være enige om at profeter fra det gamle testamente rummer budskaber vi alle kan deles om?

Er gudløshed som den praktiseres blandt Danske unge ikke værre end at være sammen med troende omend de ikke behøver at praktisere ens egen tro.

Send Jeres børn på Efterskole. Værn dem med bønner mod djævlens budskab i form af alkohol og kønslig omgang. Tving dem så I redder Deres sjæle. Flere og flere forældre som Jer, der ved hvor ødelæggende den Danske ungdomskultur er har forstået budskabet.

I er forældre for Jeres barn. Jeres barns liv afhænger af Jer. Red dem og gør Guds gerning!

Giv efterskolerne lov til at bruge fodlænker, hvis det skal til for at holde de unge på efterskolerne. I kan redde deres sjæle og fodlænker virker.

Amen

Referencer:
Flere nydanskere vælger efterskole (Fra Ritzau, Jydske Vestkysten, 30. august 2010) 
Gudløshed skræmmer mere end tro (Af Jeppe Bangsgaard, Bodil Jessen og Christian Nørr, Berlingske Tidende, 25. Januar 2009)
kldblackburn's commentar til Politiets overgreb imod efterskolen Reclamation Ranch i Alabama



Leave a Reply.